West Paw Design

Door maximaal gebruik van gerecycleerde grondstoffen creëert West Paw Design (WPD) een ultra zachte vulling voor hondenbedden en hondenspeelgoed, dit op basis van herbruikbare PET- flessen. Op deze manier slaagt WPD erin miljoenen plasticflessen weg te houden van stortplaatsen. Bovendien worden recycleerbare, teruggewonnen en organische materialen gebruikt in een deel van de dierenbenodigdheden die door het bedrijf worden aangeboden. Daarnaast stimuleert het bedrijf haar klanten tot recyclage via diverse sluitende programma’s tot hergebruik van de materialen.

Zogoflex hondenspeelgoed van West Paw is veerkrachtig, het drijft, het is een apporteerspel, een trekspel etc. Het gegarandeerd sterke ZogoFlex speelgoed voor honden wordt geproduceerd in de USA door West Paw Design en is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Het is door honden bewezen het meest veelzijdige, duurzame en beste hondenspeelgoed op de markt, 100% recycleerbaar, vaatwasmachine bestendig

Voor elk speelgoed geldt 100% garantie; indien er een stuk van het speeltje afgebeten is, dan geldt een éénmalige omruilgarantie.

Shop online!

In onze online webshop kan je producten vinden van de beste kwaliteit voor jouw hond. Van accessoires tot voeding, steeds topmerken van oa. Ruffwear, DARF, Profine, Kentucky en nog vele andere merken.

Ga naar onze webshop