Speciaalzaak voor honden

Met onze speciaalzaak voor honden in de buurt van Saint-Sauveur kiest u voor kwalitatieve producten aan scherpe prijzen. Onze zaak is gelegen in het Henegouwse Saint-Sauveur, op amper zeven kilometer van Saint-Sauveur. Wij hebben niet alleen de gezondheid maar ook het comfort van uw hond voor ogen.

Evenwicht tussen kwaliteit en prijs

Het is een winkel met hondenspullen en hondenvoer die staat voor een zorgvuldig samengesteld assortiment natuurlijke hondenvoeding, –snacks & hondenbenodigdheden. Doelgroep is de kritische consument die een goed evenwicht zoekt tussen kwaliteit en prijs.

De winkelbeleving staat centraal bij Groovy Dogs hondenwinkel. In een gezellig en uitnodigend kader, wordt samen met u gezocht naar de beste oplossing, of het nu om een gepaste voeding, een comfortabel hondenharnas of een uitdagend speeltje gaat

Neem gerust contact op

Als u misschien nog bepaalde vragen zou hebben over het uitgebreide aanbod van Groovy Dogs, uw speciaalzaak voor honden in Saint-Sauveur, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij verzekeren u dat u meteen wordt verder geholpen.

Contacteer ons