Trimsalon voor alle rassen

Op zoek naar een trimsalon in Saint-Sauveur voor uw hond? Dan kunt u probleemloos terecht bij Groovy Dogs. Trimtafel en bad zijn voorzien voor grote honden en dus passen ze voor alle rassen. Iedereen is met andere woorden van harte welkom. De prijs is afhankelijk van het vachttype.

Zachte, vriendelijke behandeling

Sinds 2016 zijn we hondentrimster. We zijn niet gespecialiseerd in een speciaal ras, alle honden zijn mooi en verdienen een zachte, vriendelijke behandeling. Bij ons dus geen stress. Het is al niet leuk voor een hond om door “vreemde” handen aangeraakt te worden of in een bad te moeten of de haardroger te voelen, dus voor ons is het vooral belangrijk dat de hond rust vindt en zich goed voelt bij ons.

Daarom kunnen we nooit zeggen hoe lang het duurt. Maar wat we wel kunnen zeggen is dat we de hond uitborstelen, ontknopen, trimmen, bijknippen en eventueel scheren. Daarna volgt een warm badje en dan verder uitborstelen onder de haardroger, de nagels nakijken en indien nodig bijknippen, de oren schoonmaken en de tanden nakijken.

Dus het kan soms wel eens zijn dat we het baasje vertellen wat ons is opgevallen bij de hond. Als de hond helemaal droog is sturen we een berichtje naar het baasje en mag hij/zij opgehaald worden.

Openingsuren trimsalon

Ma 12u-16u  |  Di 10u – 16u  |  Woe 10u-16u  |  Do 10u-16u  |  Vr 8u–12u
.
.

Reserveer trimbeurt hond

Opgelet, de prijs is een vanaf prijs! Wij kijken naar de vacht en niet naar de tijd die wij bezig zijn met uw hond

Wij rekenen ongeveer 3u voor de behandeling. Gelieve er mee rekening te houden dat de tijd kan uitlopen (dit hangt namelijk af of de vacht van de hond verzorgd is of niet)

Trimbeurt: het verzorgen van de vacht, knippen van de nagels, schoonmaken van de oren, een lekkere massage in bad en het drogen van de vacht.

 

Uw vragen zijn welkom

U merkt het, in ons trimsalon zal uw hond zich meteen thuisvoelen en een topbehandeling krijgen in Saint-Sauveur. Nog bepaalde vragen voor Groovy Dogs?
Aarzel dan vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Via Gsm 0032488933080 of

Contacteer ons