Tre Ponti tuigen

Tre Ponti tuigen worden ontwikkeld vanuit het oogpunt dat de gezondheid en het welzijn van je hond de hoogste prioriteit heeft tijdens het ontwikkelen van de producten. Tegelijkertijd streeft het merk naar een zo veilig en plezierig mogelijke interactie tussen u en uw hond tijdens de wandeling of sportieve activiteit. Centraal hierbij staat de bewegingsvrijheid voor de hond, zonder wrijving, frictie, of het lastige kantelen van het tuig. TrePonti tuigen duwen niet op negatieve drukpunten bij de hond.

Het uiterlijk van het design staat bij de ontwikkeling als volgende prioriteit. De handgemaakte Tre-Ponti producten zien er daarom buitengewoon mooi afgewerkt en trendy uit. Voor elke hond is wel een modieus, stoer, of kleurig model te vinden. De kwaliteit van Tre Ponti producten is op zijn minst als premium kwaliteit te bestempelen. Vederlicht, oersterk, allergievrij materiaal en het ontwerp tot in detail doordacht! Hondentuigen die gemaakt zijn vanuit een verregaande liefde voor de hond!

Ontdek de Tre Ponti producten

Bekijk alle Tre Ponti producten

Shop online!

In onze online webshop kan je producten vinden van de beste kwaliteit voor jouw hond. Van accessoires tot voeding, steeds topmerken van oa. Ruffwear, DARF, Profine, Kentucky en nog vele andere merken.

Ga naar onze webshop