Ruffwear Performance Dog Gear®

Ruffwear produceert en verkoopt high-quality outdoor artikelen voor honden en heeft een duidelijke missie: het maken van prestatiegerichte artikelen ter verbetering en motivatie van outdoor activiteiten voor honden en hun baasjes.

Het bedrijf

Vandaag staat Ruffwear als bedrijf voor een volledige lijn van innovatieve, op prestaties gerichte, artikelen voor honden én baasjes.  Het bedrijf  produceert een volledige lijn van hond gerelateerde uitrusting ter verbetering van de interactie tussen mens en hond. De collectie hondenartikelen bevat onder andere: rugzakken voor honden, harnassen, kledij voor honden, honden boots/laarzen en reddingsvesten voor honden.

“We willen de outdoor beleving verbeteren voor alle honden en hun 2-benige metgezellen,” aldus oprichter en eigenaar Patrick Kruse. Ter aanvulling op de natuurliefhebbende baasjes en hun honden, vinden we ook hondentrainers, werkhonden, speur- en reddingshonden, begeleidingshonden als gezelschapshonden binnen de grote schare fans. Voor elk van deze unieke groepen, bestaan er specifieke uitdagingen op het vlak van productontwikkeling.

Shop online!

In onze online webshop kan je producten vinden van de beste kwaliteit voor jouw hond. Van accessoires tot voeding, steeds topmerken van oa. Ruffwear, DARF, Profine, Kentucky en nog vele andere merken.

Ga naar onze webshop