Profine

De Profine super premium reeks werd ontwikkeld in overeenstemming met het allernieuwste wetenschappelijke onderzoek naar de voeding van honden. Het doel van het merk Profine is honden voeding aan te bieden welke de gezondheid en conditie tijdens de verschillende levensfases bevordert.

Granen welke meestal worden gebruikt in voeding voor honden, zoals tarwe of gerst, zijn géén efficiënte bronnen van energie. De unieke “lage graan formule” van Profine – een combinatie van aardappelen in een zeer verteerbare vorm, tomaten en maïs – geeft energie die efficiënt door het dier worden gebruikt en geen bijwerkingen veroorzaken zoals voedselallergie, voedselintolerantie, spijsverterings-of darmproblemen. De recepturen op basis van kip, kalkoen lam of zalm respecteren de natuurlijke benodigdheden van het organisme van de hond, en bevatten tevens functionele middelen die een verdere positieve invloed hebben op de gezondheid van uw viervoeter.

Profine biedt een hoog vleesgehalte in combinatie met een laag graangehalte en is te koop bij de betere dierenspeciaalzaak, voor een betaalbare prijs !

Shop online!

In onze online webshop kan je producten vinden van de beste kwaliteit voor jouw hond. Van accessoires tot voeding, steeds topmerken van oa. Ruffwear, DARF, Profine, Kentucky en nog vele andere merken.

Ga naar onze webshop