Ownat deelt uw passie voor huisdieren

Honden en katten maken deel uit van ons gezin en we weten dat de beste manier om voor hen te zorgen begint met hen te voorzien van aangepaste, natuurlijke voeding van de hoogste kwaliteit. Want dit is de basis van hun gezondheid en welzijn, en de enige manier waarop ze gelukkig en gezond kunnen leven.

Hoogwaardige voeding Ownat

Bij onze webshop kan je het merk Ownat vinden. Ownat-dierenvoeding streeft elke dag naar het aanbieden van recepten op basis van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, waarvan de herkomst gegarandeerd is en die voldoen aan de strengste kwaliteitscontroles. Met zijn focus op kwaliteit biedt Ownat recepten aan die zijn samengesteld met verse vlees- en visbronnen die eiwitten van de hoogste biologische waarde leveren. Deze hoogwaardige voeding wordt geproduceerd in eigen installaties van Ownat, waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën om de oorspronkelijke voedingsstoffen zo goed mogelijk te behouden. Bij Groovy Dogs begrijpen we dat de keuze van de meest geschikte voeding in jouw handen ligt, en daarom streven we ernaar om jou een breed scala aan Ownat-producten aan te bieden voor de voeding van jouw huisdieren.

Shop online!

In onze online webshop kan je producten vinden van de beste kwaliteit voor jouw hond. Van accessoires tot voeding, steeds topmerken van oa. Ruffwear, DARF, Profine, Kentucky en nog vele andere merken.

Ga naar onze webshop